12:00
Štand Alca, kat -2
Tvrtka ALCA ZAGREB, ovlašteni distributer Unilever Food Solutions (UFS), s ponosom najavljuje sudjelovanje na sajmu PROMOHOTEL, gdje će kroz interaktivne prezentacije i degustacije predstaviti vrhunski asortiman UFS proizvoda.
Naš iskusni Chef pripremat će kreativne i inovativne recepte koristeći vrhunske UFS sastojke, demonstrirajući kako profesionalni kuhari mogu unaprijediti svoja jela uz pomoć kvalitetnih umaka, začina i marinada. Posjetitelji će imati priliku uživati u degustacijama svaki dan u 12:00 sati na našem štandu u velikoj dvorani; te se inspirirati novim kulinarskim tehnikama i kombinacijama okusa.
Okusi Azije
Uz svaki obrok posjetiteljima je na raspolaganju i bogati salatni bar.
12:00 - 13:00
Štand Zepter, kat -1
Za
posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter
posudama:
1. Piletina sa povrćem u Wok-u
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi)
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi
4. Riba u Zepter Grill tavi
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u
5. Zdrave juhe u Art mixu (blenderu)
6. Zdravi napitci u Art mixu
Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi
elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji
antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u
Zepterovim poklonima)
12:00 - 18:00
Mainardi Food - kat -1
Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PASTA CORNER u suradnji sa renomiranom talijanskom tvrtkom za proizvodnju svježe smrznute tjestenine SURGITAL.
Na štandu će biti izložen široki program proizvoda iz programa svježe smrznute tjestenine, kao i za izradu raznih umaka. Chef prezenter će za ugostitelje i naše partnere tijekom cijelog sajma pripremati ove tjestenine i jela napravljena sa njima i sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas.
12:00 - 18:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PIZZA CORNER na kojem će vrijedni pizzaiuoli Mainardi Pizza Team-a predvođeni svjetskim prvakom i APN Brand Ambassadorom Alenom Radanovićem pripremati pizze koje će ugostitelji i partneri moći degustirati.
Na štandu će biti izložen kompletan program proizvoda za izradu pizze. Ugostitelji i pizzaiuoli će moći kušati pizze napravljene sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas.
Osim pizze napoletane, promovirati ćemo i pizzu scrocchiarellu i pinsu romanu.
Srijedu, četvrtak i petak (5, 6 i 7 ožujak) od 18 – 19 sati će maestri pizzaiuoli iz Mainardi Pizza Team pripremati pizze koje će nuditi na kušanje posjetiteljima sajma.
Chef Francesco Bevilacqua
12:00 - 18:00
Štand Barone, kat -2
Proizvodnja domaće svježe tjestenine i krumpirovih njoka s visokim kvalitetnim programom i širokim asortimanom proizvoda. Na našem izložbenom prostoru moći ćete probati naše specijalitete sa chefom Francesco Bevilacqua.
Očekujemo vas!
SALVATORE SALVIANI, MASTER INSTRUKTOR, 5 STAGIONI
12:00 - 18:00
Štand Albi, kat -2
Prezentacija pizza sa brašnom 5 stagioni koji će se moći degustirati na štandu ALBI za poslovne partnere i posijetitelje. Osim brašna i svi ostali sastojci koj će biti prezentirani na pizzi mogu se nabaviti u Albi.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske
županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju
svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih
kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
12:00 - 18:00
Štand Albi, kat -2
Koch - specijalizirana tvrtka za izradu sviježe smrznute tijestenine i proizvoda od tijesta. Njihov predstavnik prezentirati će proizvode sa tjesteninom i gotovim umacima koje tvrtka proizvodi. Svi proizvodi koji će biti prezentirani mogu se kupiti u ALBI.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
12:00 - 18:00
Štand Albi, kat -2
Prezentacija i degustacija za poslovne suradnike BENEDIKTINER i BITBURGER piva. Prezentacije će vršiti predstavnik Milan Puljiz.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
12:00 - 19:00
Štand Robi pizza, kat -1
12:00 - 19:00
Štand Unox, kat -2
Unox je proizvođač konvekcijskih pećnica, poznat po inovativnim rješenjima za pekarstvo, slastičarstvo i gastronomiju. U pećnici Speed Pro ćemo peći kroasane, tosteve i pizze.
13:00 - 14:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Eugenom Pocianom, renomiranim rumunjskim chef-om koji je vlasnik jednog od najrenomiranijih restorana u Transilvaniji.
Eugen u svom restoranu nudi pretežito ribu i morske plodove, a jedno od nezaobilaznih predjela su Gillardeau kamenice koje ćemo prezentirati ovdje na sajmu.
13:00 - 14:00
Štand Albi, kat -2
Priprema autorskih pizza 5 stagioni.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
13:00 - 14:00
Štand Albi, kat -2
CM - Celjske mesnine, trgovina na veliko i malo sa svježim mesom i mesnim proizvodima. Prezentacija i priprema asortimana iz ponude. Sve namirnice koje će biti prezentirane mogu se kupiti u ALBI.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
14:00 - 15:00
Štand Mainardi Food, kat -1
Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Stefanom Cosattinijem, talijanskim chef-om koji se je skrasio u Hrvatskoj, a koji je tijekom svoje karijere u raznim zemljama svijeta sa puno ponosa isticao čak 2 Michelin zvjezdice.
Tijekom cijelog trajanja sajma Promohotel, Stefano će na štandu MAINARDI FOOD savjetovati ugostitelje i pomagati im da osmisle nova jela i unaprijede ponudu svojih lokala korištenjem proizvoda koje nudimo.
15:00 - 18:00
Štand Evoluta, vanjski prostor ispred dvorane Žatika
Na sajmu PROMOHOTEL imat ćete priliku doživjeti Evoluta kuhinje u akciji kroz jedinstvenu radionicu pravljenja pizze na otvorenom!
Evoluta je sinonim za inovativne i funkcionalne vanjske kuhinje koje spajaju vrhunski dizajn, kvalitetne materijale i maksimalnu prilagodljivost. Naša rješenja namijenjena su kako profesionalnim ugostiteljima, tako i strastvenim zaljubljenicima u kuhanje na otvorenom. S modernim pristupom i pažnjom prema detaljima, omogućujemo potpuno iskustvo pripreme hrane na otvorenom.
Prijavite se na radionicu i naučite kako savladati tehnike razvlačenja tijesta te sami ispeći savršenu pizzu!
Broj mjesta je ograničen, prijava je obavezna.
17:00 - 18:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Eugenom Pocianom, renomiranim rumunjskim chef-om koji je vlasnik jednog od najrenomiranijih restorana u Transilvaniji.
Eugen u svom restoranu nudi pretežito ribu i morske plodove, a jedno od nezaobilaznih predjela su Gillardeau kamenice koje ćemo prezentirati ovdje na sajmu.
17:00 - 18:00
Štand Zepter, kat -1
Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama:
1. Piletina sa povrćem u Wok-u
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi)
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi
4. Riba u Zepter Grill tavi
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u
5. Zdrave juhe u Art mixu (blenderu)
6. Zdravi napitci u Art mixu
Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)
10:00 - 18:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PASTA CORNER u suradnji sa renomiranom talijanskom tvrtkom za proizvodnju svježe smrznute tjestenine SURGITAL.
Na štandu će biti izložen široki program proizvoda iz programa svježe smrznute tjestenine, kao i za izradu raznih umaka. Chef prezenter će za ugostitelje i naše partnere tijekom cijelog sajma pripremati ove tjestenine i jela napravljena sa njima i sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas.
10:00 - 18:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PIZZA CORNER na kojem će vrijedni pizzaiuoli Mainardi Pizza Team-a predvođeni svjetskim prvakom i APN Brand Ambassadorom Alenom Radanovićem pripremati pizze koje će ugostitelji i partneri moći degustirati.
Na štandu će biti izložen kompletan program proizvoda za izradu pizze. Ugostitelji i pizzaiuoli će moći kušati pizze napravljene sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas.
Osim pizze napoletane, promovirati ćemo i pizzu scrocchiarellu i pinsu romanu.
Srijedu, četvrtak i petak (5, 6 i 7 ožujak) od 18 – 19 sati će maestri pizzaiuoli iz Mainardi Pizza Team pripremati pizze koje će nuditi na kušanje posjetiteljima sajma.
Chef Francesco Bevilacqua
10:00 - 18:00
Štand Barone, kat -2
Proizvodnja domaće svježe tjestenine i krumpirovih njoka s visokim kvalitetnim programom i širokim asortimanom proizvoda. Na našem izložbenom prostoru moći ćete probati naše specijalitete sa chefom Francesco Bevilacqua.
Očekujemo vas!
10:00 - 18:00
Štand Albi, kat -2
Prezentacija i degustacija za poslovne suradnike BENEDIKTINER i BITBURGER piva. Prezentacije će vršiti predstavnik Milan Puljiz.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
10:00 - 19:00
Štand Robi pizza, kat -1
10:00 - 19:00
Štand Unox, kat -2
Unox je proizvođač konvekcijskih pećnica, poznat po inovativnim rješenjima za pekarstvo, slastičarstvo i gastronomiju. U pećnici Speed Pro ćemo peći kroasane, tosteve i pizze.
SALVATORE SALVIANI, MASTER INSTRUKTOR, 5 STAGIONI
11:00 - 18:00
Štand Albi, kat -2
Prezentacija pizza sa brašnom 5 stagioni koji će se moći degustirati na štandu ALBI za poslovne partnere i posijetitelje. Osim brašna i svi ostali sastojci koj će biti prezentirani na pizzi mogu se nabaviti u Albi.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
11:00 - 18:00
Štand Albi, kat -2
Koch - specijalizirana tvrtka za izradu sviježe smrznute tijestenine i proizvoda od tijesta. Njihov predstavnik prezentirati će proizvode sa tjesteninom i gotovim umacima koje tvrtka proizvodi. Svi proizvodi koji će biti prezentirani mogu se kupiti u ALBI.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
11:00 - 19:00
Štand Mainardi Food - kat -1
I ove godine mlin Caputo, Udruga Napoletanskih Pizzaiuola APN i Mainardi Food organiziraju najprestižnije natjecanje u Hrvatskoj, CAPUTO PIZZA CUP – CROATIA 2025.
Radi se o hrvatskom izdanju najvećeg svjetskog natjecanja za pizzaiuole koje je ujedno i nacionalna kvalifikacija za finalni CAPUTO PIZZA CUP koji se održava u Napulju.
CAPUTO PIZZA CUP – CROATIA 2025 se održava 06.03.2025 godine sa početkom u 11 sati, na sajmu Promohotel Poreč, u sastavu štanda Mainardi Food – Pizza Corner.
Natjecanje se održava u 2 kategorije, Pizza Napoletana STG i Pizza Classica. Broj natjecatelja je ograničen, pa savjetujemo pizzaiuolima da požure sa prijavama.
Prijaviti se možete ispunjavanjem online obrasca klikom OVDJE , ili na linku: https://forms.gle/GEkU8JxcDRCubP7T7 .
Nagrade za svaku kategoriju su:
1. mjesto – registracija na svjetsko prvenstvo Trofeo Caputo Napoli, voucher za povratnu kartu do Napulja i plaćena soba u hotelu
2. mjesto – registracija na svjetsko prvenstvo Trofeo Caputo Napoli i plaćena soba u hotelu
3. mjesto – kit pribora za pizzerije Lilly Codroipo i dvodnevna edukacija za pizzaiuola u radionici tvrtke Mainardi Food sa plaćenim hotelom
Natjecanje će voditi službena delegacija Udruge Napoletanskih Pizzaiuola APN, koja će predsjedavati ocjenjivačkom komisijom.
12:00
Štand Alca, kat -2
Tvrtka ALCA ZAGREB, ovlašteni distributer Unilever Food Solutions (UFS), s ponosom najavljuje sudjelovanje na sajmu PROMOHOTEL, gdje će kroz interaktivne prezentacije i degustacije predstaviti vrhunski asortiman UFS proizvoda.
Naš iskusni Chef pripremat će kreativne i inovativne recepte koristeći vrhunske UFS sastojke, demonstrirajući kako profesionalni kuhari mogu unaprijediti svoja jela uz pomoć kvalitetnih umaka, začina i marinada. Posjetitelji će imati priliku uživati u degustacijama svaki dan u 12:00 sati na našem štandu u velikoj dvorani; te se inspirirati novim kulinarskim tehnikama i kombinacijama okusa.
Umaci i mesna delicija
Uz svaki obrok posjetiteljima je na raspolaganju i bogati salatni bar.
12:00 - 13:00
Štand Zepter, kat -1
Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama:
1. Piletina sa povrćem u Wok-u
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi)
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi
4. Riba u Zepter Grill tavi
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u
5. Zdrave juhe u Art mixu (blenderu)
6. Zdravi napitci u Art mixu
Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)
13:00 - 14:00
Štand Albi, kat -2
CM - Celjske mesnine, trgovina na veliko i malo sa svježim mesom i mesnim proizvodima. Prezentacija i priprema asortimana iz ponude. Sve namirnice koje će biti prezentirane mogu se kupiti u ALBI.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
15:00 - 18:00
Štand Evoluta, vanjski prostor ispred dvorane Žatika
Na sajmu PROMOHOTEL imat ćete priliku doživjeti Evoluta kuhinje u akciji kroz jedinstvenu radionicu pravljenja pizze na otvorenom!
Evoluta je sinonim za inovativne i funkcionalne vanjske kuhinje koje spajaju vrhunski dizajn, kvalitetne materijale i maksimalnu prilagodljivost. Naša rješenja namijenjena su kako profesionalnim ugostiteljima, tako i strastvenim zaljubljenicima u kuhanje na otvorenom. S modernim pristupom i pažnjom prema detaljima, omogućujemo potpuno iskustvo pripreme hrane na otvorenom.
Prijavite se na radionicu i naučite kako savladati tehnike razvlačenja tijesta te sami ispeći savršenu pizzu!
Broj mjesta je ograničen, prijava je obavezna putem nižeg linka.
17:00 - 18:00
Štand Zepter, kat -1
Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama:
1. Piletina sa povrćem u Wok-u
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi)
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi
4. Riba u Zepter Grill tavi
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u
5. Zdrave juhe u Art mixu (blenderu)
6. Zdravi napitci u Art mixu
Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)
10:00 - 18:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PASTA CORNER u suradnji sa renomiranom talijanskom tvrtkom za proizvodnju svježe smrznute tjestenine SURGITAL.
Na štandu će biti izložen široki program proizvoda iz programa svježe smrznute tjestenine, kao i za izradu raznih umaka. Chef prezenter će za ugostitelje i naše partnere tijekom cijelog sajma pripremati ove tjestenine i jela napravljena sa njima i sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas.
10:00 - 18:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PIZZA CORNER na kojem će vrijedni pizzaiuoli Mainardi Pizza Team-a predvođeni svjetskim prvakom i APN Brand Ambassadorom Alenom Radanovićem pripremati pizze koje će ugostitelji i partneri moći degustirati.
Na štandu će biti izložen kompletan program proizvoda za izradu pizze. Ugostitelji i pizzaiuoli će moći kušati pizze napravljene sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas.
Osim pizze napoletane, promovirati ćemo i pizzu scrocchiarellu i pinsu romanu.
Srijedu, četvrtak i petak (5, 6 i 7 ožujak) od 18 – 19 sati će maestri pizzaiuoli iz Mainardi Pizza Team pripremati pizze koje će nuditi na kušanje posjetiteljima sajma.
Chef Francesco Bevilacqua
10:00 - 18:00
Štand Barone, kat -2
Proizvodnja domaće svježe tjestenine i krumpirovih njoka s visokim kvalitetnim programom i širokim asortimanom proizvoda. Na našem izložbenom prostoru moći ćete probati naše specijalitete sa chefom Francesco Bevilacqua.
Očekujemo vas!
10:00 - 18:00
Štand Albi, kat -2
Prezentacija i degustacija za poslovne suradnike BENEDIKTINER i BITBURGER piva. Prezentacije će vršiti predstavnik Milan Puljiz.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
10:00 - 19:00
Štand Robi piza, kat -1
10:00 - 19:00
Štand Unox, kat -2
Unox je proizvođač konvekcijskih pećnica, poznat po inovativnim rješenjima za pekarstvo, slastičarstvo i gastronomiju. U pećnici Speed Pro ćemo peći kroasane, tosteve i pizze.
SALVATORE SALVIANI, MASTER INSTRUKTOR, 5 STAGIONI
11:00 - 18:00
Štand Albi, kat -2
Prezentacija pizza sa brašnom 5 stagioni koji će se moći degustirati na štandu ALBI za poslovne partnere i posijetitelje. Osim brašna i svi ostali sastojci koj će biti prezentirani na pizzi mogu se nabaviti u Albi.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
11:00 - 18:00
Štand Albi, kat -2
Koch - specijalizirana tvrtka za izradu sviježe smrznute tijestenine i proizvoda od tijesta. Njihov predstavnik prezentirati će proizvode sa tjesteninom i gotovim umacima koje tvrtka proizvodi. Svi proizvodi koji će biti prezentirani mogu se kupiti u ALBI.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
12:00
Štand Alca, kat -2
Tvrtka ALCA ZAGREB, ovlašteni distributer Unilever Food Solutions (UFS), s ponosom najavljuje sudjelovanje na sajmu PROMOHOTEL, gdje će kroz interaktivne prezentacije i degustacije predstaviti vrhunski asortiman UFS proizvoda.
Naš iskusni Chef pripremat će kreativne i inovativne recepte koristeći vrhunske UFS sastojke, demonstrirajući kako profesionalni kuhari mogu unaprijediti svoja jela uz pomoć kvalitetnih umaka, začina i marinada. Posjetitelji će imati priliku uživati u degustacijama svaki dan u 12:00 sati na našem štandu u velikoj dvorani; te se inspirirati novim kulinarskim tehnikama i kombinacijama okusa.
Mediteranska elegancija
Uz svaki obrok posjetiteljima je na raspolaganju i bogati salatni bar.
12:00 - 13:00
Mainardi Food - kat -1
Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Eugenom Pocianom, renomiranim rumunjskim chef-om koji je vlasnik jednog od najrenomiranijih restorana u Transilvaniji.
Eugen u svom restoranu nudi pretežito ribu i morske plodove, a jedno od nezaobilaznih predjela su Gillardeau kamenice koje ćemo prezentirati ovdje na sajmu.
12:00 - 13:00
Štand Zepter, kat -1
Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama:
1. Piletina sa povrćem u Wok-u
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi)
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi
4. Riba u Zepter Grill tavi
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u
5. Zdrave juhe u Art mixu (blenderu)
6. Zdravi napitci u Art mixu
Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)
13:00 - 14:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Stefanom Cosattinijem, talijanskim chef-om koji se je skrasio u Hrvatskoj, a koji je tijekom svoje karijere u raznim zemljama svijeta sa puno ponosa isticao čak 2 Michelin zvjezdice.
Tijekom cijelog trajanja sajma Promohotel, Stefano će na štandu MAINARDI FOOD savjetovati ugostitelje i pomagati im da osmisle nova jela i unaprijede ponudu svojih lokala korištenjem proizvoda koje nudimo.
13:00 - 14:00
Štand Albi, kat -2
CM - Celjske mesnine, trgovina na veliko i malo sa svježim mesom i mesnim proizvodima. Prezentacija i priprema asortimana iz ponude. Sve namirnice koje će biti prezentirane mogu se kupiti u ALBI.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
15:00 - 18:00
Štand Evoluta, vanjski prostor ispred dvorane Žatika
Na sajmu PROMOHOTEL imat ćete priliku doživjeti Evoluta kuhinje u akciji kroz jedinstvenu radionicu pravljenja pizze na otvorenom!
Evoluta je sinonim za inovativne i funkcionalne vanjske kuhinje koje spajaju vrhunski dizajn, kvalitetne materijale i maksimalnu prilagodljivost. Naša rješenja namijenjena su kako profesionalnim ugostiteljima, tako i strastvenim zaljubljenicima u kuhanje na otvorenom. S modernim pristupom i pažnjom prema detaljima, omogućujemo potpuno iskustvo pripreme hrane na otvorenom.
Prijavite se na radionicu i naučite kako savladati tehnike razvlačenja tijesta te sami ispeći savršenu pizzu!
Broj mjesta je ograničen, prijava je obavezna putem nižeg linka.
16:00 - 17:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Eugenom Pocianom, renomiranim rumunjskim chef-om koji je vlasnik jednog od najrenomiranijih restorana u Transilvaniji.
Eugen u svom restoranu nudi pretežito ribu i morske plodove, a jedno od nezaobilaznih predjela su Gillardeau kamenice koje ćemo prezentirati ovdje na sajmu.
16:00 - 17:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Stefanom Cosattinijem, talijanskim chef-om koji se je skrasio u Hrvatskoj, a koji je tijekom svoje karijere u raznim zemljama svijeta sa puno ponosa isticao čak 2 Michelin zvjezdice.
Tijekom cijelog trajanja sajma Promohotel, Stefano će na štandu MAINARDI FOOD savjetovati ugostitelje i pomagati im da osmisle nova jela i unaprijede ponudu svojih lokala korištenjem proizvoda koje nudimo.
Cooking show sljedećih jela:
- Baby lignje sa Datterino rajčicom, pestom genovese, zrncima cvjetače, crnim sezamom i pistacijom
- Sporo pečeni krakovi hobotnice, male šparoge, extra dijevičansko maslinovo ulje aromatizirano limunom
17:00 - 18:00
Štand Zepter, kat -1
Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama:
1. Piletina sa povrćem u Wok-u
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi)
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi
4. Riba u Zepter Grill tavi
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u
5. Zdrave juhe u Art mixu (blenderu)
6. Zdravi napitci u Art mixu
Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)
10:00 - 15:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PASTA CORNER u suradnji sa renomiranom talijanskom tvrtkom za proizvodnju svježe smrznute tjestenine SURGITAL.
Na štandu će biti izložen široki program proizvoda iz programa svježe smrznute tjestenine, kao i za izradu raznih umaka. Chef prezenter će za ugostitelje i naše partnere tijekom cijelog sajma pripremati ove tjestenine i jela napravljena sa njima i sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas.
Chef Francesco Bevilacqua
10:00 - 15:00
Štand Barone, kat -2
Proizvodnja domaće svježe tjestenine i krumpirovih njoka s visokim kvalitetnim programom i širokim asortimanom proizvoda. Na našem izložbenom prostoru moći ćete probati naše specijalitete sa chefom Francesco Bevilacqua.
Očekujemo vas!
10:00 - 15:00
Štand Robi piza, kat -1
10:00 - 15:00
Štand Unox, kat -2
Unox je proizvođač konvekcijskih pećnica, poznat po inovativnim rješenjima za pekarstvo, slastičarstvo i gastronomiju. U pećnici Speed Pro ćemo peći kroasane, tosteve i pizze.
SALVATORE SALVIANI, MASTER INSTRUKTOR, 5 STAGIONI
11:00 - 15:00
Štand Albi, kat -2
Prezentacija pizza sa brašnom 5 stagioni koji će se moći degustirati na štandu ALBI za poslovne partnere i posijetitelje. Osim brašna i svi ostali sastojci koj će biti prezentirani na pizzi mogu se nabaviti u Albi.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
11:00 - 15:00
Štand Albi, kat -2
Koch - specijalizirana tvrtka za izradu sviježe smrznute tijestenine i proizvoda od tijesta. Njihov predstavnik prezentirati će proizvode sa tjesteninom i gotovim umacima koje tvrtka proizvodi. Svi proizvodi koji će biti prezentirani mogu se kupiti u ALBI.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
10:00 - 15:00
Štand Albi, kat -2
Prezentacija i degustacija za poslovne suradnike BENEDIKTINER i BITBURGER piva. Prezentacije će vršiti predstavnik Milan Puljiz.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
12:00
Štand Alca, kat -2
Tvrtka ALCA ZAGREB, ovlašteni distributer Unilever Food Solutions (UFS), s ponosom najavljuje sudjelovanje na sajmu PROMOHOTEL, gdje će kroz interaktivne prezentacije i degustacije predstaviti vrhunski asortiman UFS proizvoda.
Naš iskusni Chef pripremat će kreativne i inovativne recepte koristeći vrhunske UFS sastojke, demonstrirajući kako profesionalni kuhari mogu unaprijediti svoja jela uz pomoć kvalitetnih umaka, začina i marinada. Posjetitelji će imati priliku uživati u degustacijama svaki dan u 12:00 sati na našem štandu u velikoj dvorani; te se inspirirati novim kulinarskim tehnikama i kombinacijama okusa.
BBQ majstorije
Uz svaki obrok posjetiteljima je na raspolaganju i bogati salatni bar.
12:00 - 13:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Eugenom Pocianom, renomiranim rumunjskim chef-om koji je vlasnik jednog od najrenomiranijih restorana u Transilvaniji.
Eugen u svom restoranu nudi pretežito ribu i morske plodove, a jedno od nezaobilaznih predjela su Gillardeau kamenice koje ćemo prezentirati ovdje na sajmu.
12:00 - 13:00
Štand Albi, kat -2
CM - Celjske mesnine, trgovina na veliko i malo sa svježim mesom i mesnim proizvodima. Prezentacija i priprema asortimana iz ponude. Sve namirnice koje će biti prezentirane mogu se kupiti u ALBI.
Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština.
12:00 - 13:00
Štand Zepter, kat -1
Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama:
1. Piletina sa povrćem u Wok-u
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi)
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi
4. Riba u Zepter Grill tavi
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u
5. Zdrave juhe u Art mixu (blenderu)
6. Zdravi napitci u Art mixu
Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)
13:00 - 14:00
Štand Mainardi Food - kat -1
Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Stefanom Cosattinijem, talijanskim chef-om koji se je skrasio u Hrvatskoj, a koji je tijekom svoje karijere u raznim zemljama svijeta sa puno ponosa isticao čak 2 Michelin zvjezdice.
Tijekom cijelog trajanja sajma Promohotel, Stefano će na štandu MAINARDI FOOD savjetovati ugostitelje i pomagati im da osmisle nova jela i unaprijede ponudu svojih lokala korištenjem proizvoda koje nudimo.